sunnuntai 15. tammikuuta 2012

untitled

Heiiiiiiiiiii. :------)

 Vaihteeksi taas ihan normitekstiä (tai no lähinnä keikkajuttuja..) ja tuskin yhtä pitkääkään kuin tuo viimekertainen ylivenynyt sepustus. :)

Tällä viikolla siis tiistaina jatku koulut ja samalla kun oli ihan kiva nähä taas kavereita ja näin niin oli se kyllä myös maailman raain juttu! Tää viikko on tuntunut niiiiiin pitkältä ja koulussakaan ei ole lähinnä tehty muuta kuin nukuttu. Ja tietysti reenattu kuoroa.  Tosiaan tiistaina homeroomissa meijän kuorovastaava päätti julistaa kaikki meijän tulevat reenit ja voin kertoa, että tämä tyttö ei ollut tyytyväinen. Kuorokisa on siis kahen viikon päästä ja sitä ennen on joka päivä koulun jälkeen treenit viiteen asti, mulla on myös 7 kertaa ruokkisella treenit ja 6 kertaa aamulla ennen koulua (eli klo 7.15….) treenit.  Ihan rehellisesti voin sanoa, etten ollut yksissäkään tämän viikon aamutreeneissä, enkä aio mennä tuleviinkaan.

Mutta sitten! Vihdoin tää kouluviikko päätty, tosiaan mulla jo perjantaina koska en mennyt lauantaina sattuneista syista kouluun… ja sattuneet syyt oli the Gazetten Venomous Cell-kiertueen päätöskeikka. Miljoona sydäntä ja hymynaamaa ynnä muuta tähän.

Lauantai oli jotain niin uskomatonta, että vaikeaa siitä on edes kirjottaa. :d Kuitenkin, aamulla siis tapasin Viivin Shin-Yokohaman asemalla, josta jatkettiin keikkapaikalle, eli Yokohama Areenalle. Siellä sitten juteltiin hetki Anskun, norjalaisen Julian ja muutaman englantilaisen kanssa kunnes siirryttiin itekin jonottamaan fanikamaa. Se jono oli jotain uskomatonta! Me oltiin siellä ehkä klo 12 paikkeilla, joten en oikeesti tiedä monelta ne aikasimmat oli sinne tulleet. Mutta yllättävän nopeasti jonottaminen hoitu, ei me varmaan kun reilu tunti jouduttu seisomaan. Suomessa taas tollasen jonon kanssa asiaan ois kulunu varmaan 5 tuntia……….

Ite en ostanut kuin paidan, pyyhkeen ja sellasen pinkin nalleavainperäjutun, mutta hemmetistihän niihinkin jo rahaa kulu.. hyvin oli joku osannut kaiken hinnotella. :------D Fanikamaa oli kyllä kaikenlaista, kynttilöitäkin löyty. Vähän ihmeteltiin, että miks joku haluais sellasen ostaa, mutta keikan jälkeen saatoin itekin vähän sellasta haluta.

Lounaaks käytiin vetää hyvin japanilaista ruokaa, eli mäkin kana-ateriat. =D Sit mentiin taas keikkapaikalle, jossa liityttiin Anskun porukan seuraan ja siitä sitten niitten kanssa jonottamaan ite keikkaa. Siis kaikillahan oli tosiaan ihan ne omat määrätyt istumapaikat, eli toisin kuin Suomen pikku jrock-keikoilla, kenelläkään ei ollut mitään tarvetta yrittää rynniä muitten ohi ja kaikki osas käyttäytyä hyvin. Voin muuten kertoa, että en välttämättä taho tän jälkeen Suomen keikkoja kokea. Keikka oli tietysti loppuunmyyty ja ihmisiä olikin sitten sen verran…

Ite keikka alko vähän viiden jälkeen ja kesti sellaset 3 tuntia. Ja se oli yhtä hulluutta. Meijän paikat oli superhyvät ja äääääää en osaa sanoa mitään, upeeta oli. Heti kun valot sammu ja Infuse Into (eli Toxic-levyn intro) alko soimaan niin tunnelma vaan meni kattoon, ja siellä se koko keikan ajan pysykin. Gazen pojat veti niin hyvin, mut jotenkin aina kun yritti hetken seurata jotain muuta niin kohta huomas taas tuijottavansa Rukia. Ei sellasta karismaa vaan voi käsittää! Settilista oli hyvä, vaikka kieltämättä jäin muutamaa biisiä kaipaamaan.  Settilista (jonka siis tyynesti netistä varastin) oli seuraavanlainen. :---)
01.INFUSE INTO
02.VENOMOUS SPIDER’S WEB
03.SLUDGY CULT
04.VORTEX
05.THE SUICIDE CIRCUS
06.MY DEVIL ON THE BED
07.13STAIRS[-]1
08.RUTHLESS DEED
09.Chijou
10.UNTITLED
11.AGONY
12.CLEVER MONKEY
13.VERMIN
14.HEADACHE MAN
15.Filth in the beauty
16.PSYCHOPATH
17.TOMORROW NEVER DIES
18.OMEGA
ENCORE
E1.Ride with the Rockers
E2.REMEMBER THE URGE
E3.Akai One Piece
E4.COCKROACH
E5.DISCHARGE
E6.LINDA~candydive dive Pinky heaven~
DOUBLE ENCORE
DE1.Kantou dogeza kumiai

Aoin tanssiliikkeet, Reitan jammailut, Uruha soittamassa Kain rumpuja, Kain ja Rukin puheet, Ruki ja sen kunnon pimp-cane My Devil on the Bedin aikana… Okei no Rukista voisin puhua loputtomiin mut siinä vaiheessa kun se tuli lavalta alas yleisöön ja mä näin sen muutaman metrin päästä niin meinas itku päästä. Wäääääh tahon tonne takasin. ;___; Jos Gazet on levyllä uskomattomia niin livenä ne on vieläkin enemmän. Aika meni niin nopeesti, että kun keikka loppu niin tuntu, että mitä häh, vastahan se alkoi.

Keikan jälkeen julistettiin sitten tulevia tapahtua ja kiljuin kyllä muitten mukana ilosta siellä. Gazellahan on siis tänä vuonna 10-vuotis synttärit ja 10.3. ois 10-vuotis anniversary keikka…. mä tahoooooon sinne. Tän keikan live-dvd myös ilmestyy toukokuussa ja kun sen saan käsiini niin olen tyytyväinen ihminen. Aikasempia livejä kun on kattonut niin on aina ollut se tunne, että voi kun oisin ollut tuolla! Ja nyt olin. :d HULLUUUUTTA. Tai oikeestaan hulluutta on se, mitä pojat julisti ens elokuussa tapahtuvan… eli uuden levyn ilmestymisen. Siis oikeesti, 10 kuukautta edellisestä. Gaze tahkoo niin täysillä, että apua, en tajua miten ne jaksaa.

Mutta joo, keikka oli siis eilen ja mitkä fiilikset mulla on nyt? a) en tajua vieläkään koko juttua b) tahon nähä pojat uudestaan, mieluiten niinkun NYT c) mun niskat ja hartiat on ihan palasina, en voi kunnolla kääntää päätä ja tuntuu, että kaikki energia menee pään pystyssä pitämiseen.. Mut oli kyllä täysin sen arvosta. :---D

Siinäpä se, mun tämä viikko. Tylsyyttä, tylsyyttä, tylsyyttä ja sitten yhtäkkiä yks mun elämäni uskomattomimmista päivistä.

Tulevat pari viikkoa tulee myös luultavammin olemaan koulun puolesta hyvinkin tylsiä ja kuolettavia mut ite mua jännittää tällä hetkellä ihan sikana. Nimittäin mulla on kohta tiedossa muutto uuteen perheeseen. Kiva olisi vaan vihdoin saada tietää jotain koko asiasta, hyvin nää osaa mua tiedottaa. En siis vieläkään tiedä milloin muutan, minkälaiseen perheeseen tai missä ne edes asuu. Ja 20. päivän tienoilla ois tarkotus muuttaa… JESH.

No mutta, mä lopetan nyt tämän tekstin tähän ja jään jännittämään yksinäni tulevia tapahtumia. Heidoo. :)

Ps. Kesken keikkaa Viivi käänty mun puoleen ja kysy, että eikös toi meistä yhen rivin päässä istuva tyyppi ole ViVidin Shin? Joo siellähän se, leoparikuvioisessa villatakissaan. Ihan kiva tollanen pieni yllätys. :--D

Pps. Oon ollut täällä yli 20 viikkoa! Melkeen puolet siis, wow.

1 kommentti:

  1. Oon tosi onnellinen sun puolesta, siis ihan tosi Gazetton keikalla o____O Hitsi oisin vaihtanu paikkoja kanssas millon vaan :D
    Ei kai mun auta toivoa ku että pojat vääntäis ittelleen vielä tiukemmat aikataulut ja vetäis euroopankiertueen~ :D

    VastaaPoista