keskiviikko 10. elokuuta 2011

2 weeks !

Eli kaksi viikkoa enää lähtöön! Vielä pitäisi jotain tuliaisia ostella (siis suklaata sun muuta) mutta tässä on nyt nää tuliaiset pääpirteittäin:


Tuliaisiksi pääty siis loppujen lopuks lähinnä muumia ja marimekkoa. Jokaiselle perheessä ostettiin muumimukit (äitille muumimamma jne), tosin Hanalle menevää hienoa niiskuneiti-mukia ei ole tossa kuvassa, koska se on jo paketoitu aaltopahvilla.    :----D Löydettiin Infosta tollanen Suomesta kertova kirja, joka on tosiaan Japaniksi! Eli sieltä saavat sitten tietoa Suomesta, kun en ite osaa mitään selittää. Kirjassa on tosi paljon kuvia Suomen luonnosta ja kaikista 'kuuluisista' jutuista.


Infosta löytyipi myös tällainen! Eli superhieno miniviiri.... huomatkaa sarkasmi. Mut ihan jeeshän toi kans on, siinä on ainaki mäkihyppyä ja sen lajin ne japsitkin jopa tietää. :D Oisin halunnu viedä sinne vaikka mitä jääkiekkoon liittyvää mutta epäilen, että siellä ei suurin osa ole edes ikinä luistellu... :----( miks mm-kisat järjestetään Suomessa sinä vuonna kun en oo täällä??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti