perjantai 26. elokuuta 2011

i'm alive

Kyllä, se on totta, selvittiin tänne asti hengissä! Tämä on nyt vaan nopea päivitys hotellihuoneesta, koska täällä on netti. <3 Lähettiin siis Kristiinan, Tuukan ja Paloman kans eilen 10 aikaan aamulla Helsingistä Zurichiin, lento oli huippu tylsä. No Zurichissä alkokin sit tapahtua, koska meillä oli 1 h 20 min aikaa vaihtaa konetta ja oltiin huippu myöhässä... kerettiin sit juoksemalla lennolle, koska ne venas meitä. :---D Sitten olikin se iki-ihana 12 tunnin lento, missä ei kyllä nukuttanut yhtään. Eri asia on sitten nyt...

Anyways, lentokentältä mentiin limusiinibussilla (aka tavallinen bussi) tänne, elikkäs Shin-Yokohamaan. :) Täällä ollaan nyt sit sunnuntai-aamuun asti, jolloinka lähetään isäntäperheisiimme. Ollaan mm. ehitty juomaan jo hemmetin pahaa blend-kahvia, viljan makuista terveysvettä ja ollaan me kai japanistakin siinä sivussa puhuttu. :D Tänne tulee vielä tänään ranskalaisia, usalaisia ja saksalaisia ja sain itseasiassa kuulla, että yks niistä usalaisista tytöistä tulee mun kans samaan kouluun. =)

Ja syötykin on kaikkee japanilaista! Lounas, joka käytiin ostamassa tänään konbinista, oli mulla joku leipä missä oli sisällä currya (!) ja jotain lohisushia joka oli hemmetin pahaa. Toi leipä oli kyl yllättävän hyvää.

Vielä on vähäsen vapaa-aikaa ennen dinneriä, joten mä lähden kuivailemaan vaatteitani! Kastuttiin tosiaan läpimäriks äsken kun käveltiin Nissan Sports Centeriltä, jossa meillä on orientaatiota, takasin tänne hotelliin.. Joten, sayoonara!




p.s. täällä on niin KUUUUUMA etten kestä. joku 31 astetta ja kosteus ihan huipussaan. namii.

2 kommenttia:

  1. Haha, kuullostaa tutulta toi Zurich-homma, mulla oli sama juttu tana kesana Kanadaan lentaessa: vaihto Zurichissa ja lento Englannista oli perilla siella samaan aikaan kun Kanadan koneen piti lahtee. Onneksi odottivat, ja sveitsilaisella tehokkuudella tuli laukutkin ihme kylla samalle lennolle.

    VastaaPoista
  2. En voi tajuta et oot oikeesti niin kaukana ! ;D

    VastaaPoista